Onze visie

archiMO architecten,
residentiële architectuur op maat ontworpen

archiMO luistert. archiMO begrijpt. archiMO adviseert. archiMO ontwerpt. archiMO bouwt.

Jimmy Oomen en Sara Mariën-Bouwens vormen na een jarenlange samenwerking sinds 2018 samen archiMO architecten. Persoonlijk contact is voor hen essentieel en legt de raakvlakken van de architect en de klant bloot. Deze overlappingen zijn de blauwdruk van het ontwerp. Er wordt bewust gekozen voor een persoonlijke aanpak.

Tijdens een vrijblijvend gesprek wordt eerst nagegaan of archiMO architecten het geschikte bureau is voor jouw project. Wordt er beslist om samen te werken, dan worden de wensen en eisen van de klant in detail besproken. Dit vormt de basis voor een ontwerp op maat. Door aandachtig te luisteren en gericht vragen te stellen, wordt er gestreefd naar een concept dat meteen goed zit. Het resultaat is functioneel, gepersonaliseerd, creatief met oog voor het leefcomfort en respect voor de omgeving.

“De ontwerpen zijn het eindresultaat van vele wensen, onderzoeken en toepassingen, een haalbare uitvoering, van een ongeremde maar nuchtere creativiteit.”

archiMO architecten werkt vanuit een gezamenlijke visie en passie voor architectuur. Als bureau geloven ze niet in een bepaalde vorm of stijl, maar in architectuur, waarbij gebouwen passend georiënteerd worden in context en omgeving. Een logische aaneenschakeling van functies en ruimtes, ontworpen op menselijke schaal, een efficiënte interne circulatie, een aangenaam leefcomfort en dit aangepast aan de wensen van de opdrachtgever.

Daarnaast ontwerpen ze ‘groene’ woningen die in eerste instantie energiezuinig zijn door zowel op gebied van materiaalgebruik als omgevingsgericht ‘energiebewust’ te werken. Wonen is voor iedereen en voor alle budgetten.

Wil je meer weten over onze aanpak, je bouwplannen bespreken of eens vrijblijvend kennis maken? Neem contact op via het contactformulier, stuur ons een mail of bel ons op.